Anterior, aceeaşi femeie îi adresase primarului injurii prin intermediul unei reţele de socializare. Poliţia a deschis dosar penal pentru infracţiunea de ultraj.

Femeia i-ar fi provocat leziuni la o mână

Potrivit poliţiştilor, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, o femeie de 37 de ani, din Berevoești, ar fi adresat injurii primarului localității, în timp ce se aflau în biroul acestuia din sediul instituției, iar în timp ce edilul ar fi condus-o afară din încăpere, aceasta i-ar fi provocat leziuni la o mână.

Citeste si: Alertă într-un bloc din Câmpulung Muscel! Un locatar a găsit mercur în subsolul imobilului: ,,Ferească Dumnezeu să fi intrat un copil"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„În cauză au fost întocmite documente premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, conform art. 257 din Codul Penal, fiind înștiințat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Argeş.

Femeia l-ar fi jignit şi ameninţat pe primar printr-o postare pe Facebook

„Anterior, în ziua de 9 februarie a.c.,

polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești s-au sesizat din oficiu, în urma unei postări pe o rețea de socializare efectuată de femeia în cauză, cu privire la faptul că aceasta i-ar fi adresat injurii primarului, pe fondul unei probleme administrative. În urma verificărilor efectuate la acel moment, a fost luată măsura sancționării contravenționale a persoanei în cauză, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, totodată aceasta fiind avertizată cu privire la comportament”, conchid poliţiştii.

Citeste si: Primăria Capitalei informează că a identificat care este una dintre cele mai mari sursele de poluare care au făcut aerul din municipiu aproape irespirabil

Poliţiştii au întocmit documente premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, anunţând Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si