Un profesor de Geografie din județul Dolj este acuzat că ar fi întreținut relații intime cu una dintre elevele sale, minoră, în vârstă de 15 ani.

Oamenii legii au efectuat percheziții la locuința dascălului, de unde au ridicat mai multe dispozitive de stocare și telefoane. Profesorul este și consilier local în comuna unde predă.

Citește și: Cinci persoane- arestate preventiv după ce ar fi înfiinţat o reţea de prostituţie în Marea Britanie şi Irlanda

Profesorul acuzat este consilier local

Dascălul are 37 de ani și predă Geografie într-o localitate din Dolj, dar este și consilier local. Detaliile incredibile au ieșit la iveală luna trecută, după ce pe numele profesorului a fost depusă o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„La data de 21 aprilie 2023, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 37 de ani, ocazie prin care au fost ridicate mai multe telefoane mobile şi medii de stocare ce urmează a fi expertizate”, au transmis autoritățile.

Citește și: VIDEO- O femeie a fost agresată sexual și amenințată cu bătaia, în Gara de Nord. Nimeni nu a sărit în apărarea polițistei: „Este în stare de șoc”

Faptele oribile ar fi avut loc la finalul lunii ianuarie. Profesorul nu ar fi la prima abatere de acest gen.

E un pedofil, ce să vă spun? Toată lumea vorbeşte. Că a luat fetele acolo, ca să le ia să le abuzeze”, a spus un localnic pentru observatornews.ro

A fost un copil bine crescut, educat. Noi nu ştim nimic altceva de rău despre el.

Nu ştim”, spune o femeie.

Citește și: Un copil de cinci ani a murit, după ce i s-a făcut rău la școală. Profesorii au crezut că se preface, neacordându-i primul ajutor

Poliţiştii continuă cercetările şi încearcă să stabilească dacă profesorul se face vinovat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. El este cercetat în stare de libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si