Bărbatul era investigat de către polițiști de mai mult timp, dar nu au putut să îl prindă niciodată. 

Un român a fost acuzat că a jefuit pacienții unui spital din Danemarca

Românul este suspectat că ar fi comis 12 jafuri în mai mule spitale din zona Greater Copenhaga, iar la Spitalul Herlev au avut loc cele mai multe dintre ele.

Personalul spitalului l-a depistat pe bărbat, iar angajații unității sanitare l-au recunoscut și au apelat la autorități.

Bărbatul este căutat de anchetatori de o perioadă lungă de timp, dar totul a fost în zadar, deoarece nu l-au găsit în niciun loc în care ar fi fost posibil să se ascundă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, este aceeași persoană despre care se bănuiește că a dat buzna într-un salon din secția de cardiologie a spitalului Herlev, unde o femeie de 73 de ani, era internată. El i-a furat poșeta în care avea mai multe obiecte valoroase pentru ea.

Citeste si: Intervenție a brigăzii Antitero a SRI și a poliției după ce un bărbat a intrat cu un pistol într-un magazin din Capitală

Fiica femeii nu se simte în siguranță, chiar dacă bărbatul a fost arestat

,,Nu mă simt în siguranță, nu. Și mama mea a devenit mai conștientă că i se poate întâmpla ceva rău, așa că limitează obiectele de valoare pe care le are cu ea. Ar trebui să vă spun că ea își amintește clar ce s-a întâmplat atunci când el i-a luat lucrurile", a spus Ditte Young.

Ditte Young, fiica femeii, a spus că nu se simte în siguranță, iar mama ei a devenit conștientă că i se poate întâmpla ceva rău și limitează obiectele de valoare pe care le are cu ea.

Citeste si: Un hoț român a fost prins când fugea din Franța, după ce a făcut o greșeală de începător. Ce l-a dat de gol pe român chiar de la locul jafului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si