Scene de groază joi după amiază pe Sendlinger Strasse. Femeia de 27 de ani a ieșit alergând dintr-o clădire de locuințe, plină de sânge și având în mână un cuțit. 

Citeste si: Trei bărbaţi din Dolj au fost prinşi la braconat. Indivizii aveau cinci câini din rasa ogar

Forțele de ordine au fost anunțate, iar la locul incidentului au ajuns mai multe echipaje și perimetrul a fost izolat.

Femeia le-a spus polițiștilor că a fost atacată de un vecin, dar a reușit să ia cuțitul în mână pentru a se apăra și l-a înjunghiat.

Bărbatul a fost găsit pe casa scării

Pe casa scării a fost descoperit bărbatul de 45 de ani. Acesta era într-o baltă de sânge cu mai multe răni de înjunghiere în abdomen. Bărbatul a fost găsit în viață, transportat la spital și operat de urgență. Din nefericire, acesta a murit câteva ore mai târziu.

Femeia prezenta câteva răni superficiale în zona brațelor, a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost nevoie de internare pentru tratamente suplimentare.

Ce au spus autoritățile?

Un purtător de cuvând al poliției a declarat: „ Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, pe casa scării”. 

Anchetatorii au precizat că cei doi locuiau în aceeași clădire, la etaje diferite.

Bărbatul înjunghiat era cetățean român, iar femeia este de origine germană.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Înregistrarea șocantă de pe frontul din Ucraina. Mama unui soldat rus își îndeamnă fiul să ucidă copii

Femeia a spus că ea a fost cea atacată de bărbat. Aceasta spune că doar s-a apărat, dar cu toate acestea filmul evenimentelor este un mister, neexistând martori ai incidentului. 

Inițial, femeia a fost reținută și dusă la poliție, dar după câteva ore a fost eliberată.

Tragedie în Bihor. Un băiețel de 3 ani a fost zdrobit de un autoturism

Durere fără margini pentru o familie din Sânnicolau, județul Bihor. Un copil de 3 ani s-a stins din viață în Vinerea Mare după ce a fost zdrobit de o mașină.

Tragedia a avut loc chiar în Vinerea Mare, la orele după-amiezii, însă nu s-a de incident până aseară târziu.. Accidentul s-a produs în localitatea Sânnicolau Român,  județul Bihor.

Citeste si:  Tragedie la Botoșani. O femeie abia pensionată și-a pus capăt zilelor din cauza sărăciei

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Conform unor martori care se aflau la fața locului în momentul impactului, băiatul în vârstă de doar trei ani a traversat strada fără să se asigure şi într-o zonă fără trecere de pietoni, după ce a ieşit dintr-un magazin alimentar.

Micuțul a fost lovit violent de un autoturism marca BMW.

Șoferul mașinii locuia în aceeași localitate unde s-a produs tragedia

La volanul mașinii se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani, localnic și el al satului Sânnicolau, județul Bihor. Imediat după impactul cu trupul firav al copilului, autoturismul a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate pe care l-a pus la pământ.

Bărbatul în vârstă de 22 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest şi nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Citeste si: Crimă misterioasă la Cluj. O femeie, mai tânără cu 40 de ani decât soţul ei, este suspectată că l-ar fi ucis cu sânge rece


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si