Incidentul neobișnuit a avut loc luni la bordul zborului United Airlines 2038, cu destinația New Jersey.

Citeste si: Singurul animal de pe Pământ care rezistă unui atac nuclear. Există și în România

Cei aproape 100 de pasageri din aeronava venită din Tampa, Florida s-au speriat, unii chiar au început să țipe când șarpele a fost descoperit în timpul zborului.

Potrivit NBC News, după alertarea situației de către pasageri, echipajul de zbor a gestionat situația imediat și animalul a fost capturat.

Șarpele s-a mutat din Florida la New Jersey

Potrivit companiei aeriene, șarpele nu era veninos și nu punea în pericol sănătatea oamenilor. După aterizarea la New Jersey, o echipă de operațiuni pentru animale sălbatice și Departamentul de Poliție al Autorității aeroportuare l-au capturat și l-au eliberat în natură.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a fost sancționată de poliție după ce a abandonat doi cățeluși. Ce amendă a primit

Animalul clandestin, identificat ca fiind un șarpe-jartieră inofensiv, a apărut în avionul United Airlines 2038 din Tampa cu scurt timp înainte de aterizare.

Incidentul a avut loc luni după-amiază pe Aeroportul Internațional Newark Liberty.

Șarpele a fost eliberat în natură

Ofițerii de control al animalelor din aeroport și ofițerii de poliție ai Autorității portuare se aflau la poartă când avionul a sosit și au scos șarpele, care a fost ulterior eliberat în sălbăticie, a declarat purtătorul de cuvânt al Autorității Portuare, Cheryl Ann Albiez.

"Nu au existat răniți, incidentul nu a avut niciun impact asupra operațiunilor aeroportului, iar avionul a plecat ulterior din Newark", a explicat oficialul american.

Citeste si: Incredibil ce a găsit un bărbat în gulașul de vită pe care l-a comandat. ”Soției mele i-a fost rău două zile!”

Acest incident nu este primul în care șerpii "se plimbă" cu avionul. În 2016, un șarpe mare a fost găsit furișându-se prin incinta de pasageri a unui zbor Aeromexico către Mexico City.

De asemenea, în 2013 un piton a fost văzut de pasagerii agățat de aripa avionului care zbura din Australia către Papua Noua Guinee.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si