Incidentul nefericit s-ar fi petrecut luna trecută, chiar în biroul inspectorului șef. Jandarmerița agresată a povestit că a fost chemată de acesta în biroul său, iar atunci când s-a ridicat să plece a venit și s-a năpustit asupra ei, vrând să o sărute cu forța.

„A început să mă amenințe”

Pur și simplu a sărit pe mine, m-a luat de mijloc cu o mână, m-a luat de cap și m-a tras cu forță spre dânsul să mă sărute.

M-am speriat. Victima povestește că, pentru a se apăra, s-a văzut nevoită să îl lovească.

S-a speriat, s-a retras pe biroul dânsului și de acolo a început să mă amenințe. M-a luat prin surprindere complet, pentru că m-a tras cu forța. N-a fost un gest delicat, a fost o manifestare de forță a unui bărbat de două ori mai mare ca mine”, a spus victima. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Odată scăpată din mâinile agresorului, victima și-a dat seama că are nevoie de dovezi, pentru a depune o plângere.

Așadar, s-a întors în biroul șefului și l-a înregistrat. Apoi, cu dovada în mână, a făcut o plângere la Parchetul Militar. 

A fost depusă o sesizare din partea unei angajate din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, prin care se reclamă o presupusă faptă de hărțuire din partea inspectorului șef.

Imediat după primirea acestei sesizări ”, a precizat Marius Militaru, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si