Mai multe masini circula pe o autostrada. Asa-i ca nimic nu pare iesit din comun? Este o zi normala cu trafic nu tocmai intens. Masinile ruleaza intr-un ritm firesc iar totul pare sa decurga normal. Insa camera de supraveghere montata la bordul acestui autovehicul, va surprinde scene de-a dreptul uimitoare. Urmariti cu atentie autoturismul din fata, de pe aceiasi banda de mers.

Autovehiculul se deplaseaza normal, nu face miscari bruste si nici nu are viteza prea mare.

Este incadrat pe partea dreapta de un autocamion care merge aproape in paralel cu el iar pe partea stanga de un gard viu .Priviti cu atentie insa in partea din stanga a imaginii. Ceea ce urmeaza sa se intample depaseste orice imaginatie!

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Consulul Ungariei la București a murit într-un accident pe A1. El a fost decapitat după ce un TIR i-a strivit mașina- antena3.ro

Asa-i ca a fost atat de brusc incat nici dumneavoastra nu v-ati dat bine seama? Sa revedem imaginile, cu incetinitorul. Din partea stanga a imaginii, dincolo de gardul de verdeata, apare, dintr-o data, o masina. Automobilul avanseaza peste gardul viu cu o viteza fulgeratoare si pare sa execute un salt precum in filmele cu cascadorii.

Totul se petrece intr-o clipita. Masina aparuta ca prin farmec de dincolo de gardul separator aterizeaza exact pe aceasta masina care circula regulamentar apoi, probabil din inertia vitezei, merge si mai departe spre celelalte benzi.

Culmea este ca autoturismul accidentat mai ruleaza cativa metri, apoi se opreste brusc. Este turtit, la propriu.

Cateva secunde mai tarziu, de la geamul din dreptul soferului apare un cap de barbat. Omul isi face cu greu loc sa iasa din masina avariata. Pare teafar si nevatamat. Probabil ca nici el nu si-a dat seama ce i s-a intamplat. Am putea spune ca a avut mare noroc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si