Tragedie, seara trecută, în apele Mureșului. Un adolescent de 15 ani, aflat în zonă pentru a se juca cu doi colegi, a dispărut în apele râului. Acesta a vrut să își șteargă papucii în apă, iar într-un moment de neatenție a alunecat și a căzut într-o zonă în care curenții sunt foarte puternici. 24 de pompieri l-au căutat ore în șir, atât pe uscat, cât și pe apă, dar n-au reușit să îl găsească.

Citește și: UPDATE- Minora a fost găsită. Nepoata unei dansatoare celebre, din România, a dispărut de acasă. Familia cere ajutorul pentru a-o găsi

Căutările au fost reluate în această dimineață. Incidentul a avut loc în apropierea pontonului din cartierul Partoș, Alba Iulia.
"Ei spun că a stat la suprafaţă 10- 15 secunde, după care nu l-au mai văzut. Obișnuiau să vină aici. Obişnuiau să se ducă şi la Teleac, să facă filmuleţe şi alte lucruri.", spune Gabriel Pleşa, primar Alba Iulia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: O fată în vârstă de şapte ani, găsită fără viaţă la cinci zile de la cutremurul din Indonezia, soldat cu 310 morţi

"Intervenim în momentul de faţă, la faţa locului cu 24 de pompieri. De asemenea, pe râu sunt două bărci de căutare salvare, iar de pe mal acţionează aproximativ 20 de pompieri. Facem un efort şi sperăm ca în cel mai scurt timp să găsim persoana care a căzut în apă."

, adaugă Ovidiu Costea, ISU Alba.
Băiatul nu știa să înoate, iar apa are o adâncime de doi-trei metri.

Citește și: Un român a fost găsit mort într-un șanț, în Franța. Emil era dat dispărut de mai bine de 2 luni

"Trebuie să avem grijă unde ne lăsăm copiii. Trebuie să avem grijă să nu intrăm în locuri periculoase. O joacă se poate transforma în ceva rău.", adaugă Nicolae Albu, prefectul judeţului Alba.

Citește și: Caz șocant în Marea Britanie! Un bătrân s-a stins din viață după 11 ore petrecute în sala de așteptare a unui spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si