Un tânăr în vârstă de doar 19 ani a fost la un pas de a provoca o tragedie în județul Prahova. El a fost filmat în timp ce făcea drifturi într-un sens giratoriu, în timpul nopții.

Citește și: Incredibil! Un român a fost amendat cu o sumă uriașă după ce s-a urcat pe scuter în Italia

În imaginile care au ajuns la oamenii legii, se vede cum, în sensul giratoriu, cu doar câteva momente înainte, trec un camion și un autoturism, semn că ceva rău se putea întâmpla.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Compartimentul secret din mașină despre care nu știai. Descoperirea inedită a unui șofer

Drifturile i-au scos din case pe oamenii din împrejurimi

Zgomotul puternic i-a scos din case pe oamenii care locuiau în apropiere și care au crezut că a avut loc un accident. Localnicii au alertat imediat Poliția care l-a identificat destul de repede pe tânărul teribilist, scrie antena3.ro

Citește și: Moarte învăluită în mister în Capitală. Un bărbat a fost găsit fără suflare pe stradă în Ferentari

Tânărul de 19 ani a fost amendat cu 580 de lei și s-a ales cu carnetul de șofer suspendat pentru o perioadă de 30 de zile. 

Citește și: O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier la Iași. Cinci persoane au fost transportate la spital

„În cauză, au fost efectuate verificări, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Cornu.

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale conform OUG nr.195/2002 R, cu amendă în valoare de 580 de lei, iar ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si