Pasagerii de pe Aeroportul Internațional Dubai s-au confruntat vineri cu întârzieri după ce un urs a scăpat din cușca unui avion irakian care pleca, informează Euronews.

Ursul a fost sedat și dus în Bagdad

Avionul companiei Iraqi Airways avea ca destinație Bagdad, dar se pare că a fost întârziat cu o oră din cauza incidentului. Pasagerii au fost rugați să coboare în timp ce ursul a fost sedat și scos din avion.

Citește și: Urs prezent în localitatea Tălmaciu din județul Sibiu. S-a emis un mesaj RO-Alert

Iraqi Airways a declarat sâmbătă că procedurile de transport al ursului au fost efectuate în conformitate cu legea și cu procedurile și standardele aprobate de Asociația Internațională de Transport Aerian.

Iraqi Airways a declarat sâmbătă că procedurile de transport al ursului au fost efectuate în conformitate cu legea și cu procedurile și standardele aprobate de Asociația Internațională de Transport Aerian.

[Sursa foto: Kcee Longest - Twitter]

Prim-ministrul irakian a ordonat o anchetă privind modul în care a apărut animalul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Iraqi Airways a declarat că nu este de vină pentru evadarea ursului. Echipajul aeronavei a colaborat cu autoritățile din Emiratele Arabe Unite, care au trimis specialiști pentru a seda animalul și a-l scoate din avion.

Poliția din Bagdad a tras un semnal de alarmă

Un clip video care circulă pe rețelele de socializare arată căpitanul avionului cerându-și scuze pasagerilor pentru întârzierea decolării de vineri din cauza scăpării ursului din cușca sa din cala de transport.

Citește și: Un bărbat a văzut moartea cu ochii, după ce a fost atacat de un urs

Iraqi Airways a declarat sâmbătă că procedurile de transport al ursului au fost efectuate în conformitate cu legea și cu procedurile și standardele aprobate de Asociația Internațională de Transport Aerian (IATA).

Păstrarea animalelor de pradă ca animale de companie în Irak - în special în Bagdad - a devenit populară în rândul celor bogați. 

Păstrarea animalelor de pradă ca animale de companie în Irak - în special în Bagdad - a devenit populară în rândul celor bogați. 

[Sursa foto: Pexels.com]

Compania aeriană a precizat că ursul a fost transportat din Bagdad către Dubai. Dar o persoană care a vorbit în clipul video care face înconjurul rețelelor de socializare a sugerat contrariul, spunând că aeronava a întârziat cu o oră pentru călătoria spre Bagdad și că pasagerilor li s-a cerut să coboare până când problema va fi rezolvată. Aeroportul internațional din Dubai, cel mai aglomerat din lume în materie de călătorii internaționale, a refuzat să comenteze. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Un oficial al Iraqi Airways a confirmat duminică faptul că ursul era, de fapt, transportat în capitala irakiană. Oficialul, care a vorbit sub rezerva anonimatului deoarece nu este autorizat să vorbească public despre acest subiect, a refuzat să dea numele proprietarului animalului. Păstrarea animalelor de pradă ca animale de companie în Irak- în special în Bagdad- a devenit populară în rândul celor bogați. 

Autoritățile s-au străduit să aplice prevederile legale pentru a proteja animalele sălbatice.

Poliția din Bagdad a făcut anterior apel la cetățeni să ajute autoritățile să prevină ca astfel de animale să fie lăsate libere pe străzile orașului sau să sfârșească ca mese exotice în restaurante, raportând astfel de cazuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si