Mucenicii sunt vedetele acestui sezon, iar în această perioadă se organizează mai multe târguri de mucenici în București.

Românii sunt mari fani ai preparatului tradițional care are o însemnătate religioasă deosebit de importantă. Mucenicii moldovenești sau cei muntenești sunt cei mai doriți în această perioadă, iar în următoarele rânduri ți-am pregătit o listă cu cele mai interesante târguri de mucenici din București pe care nu ai cum să le ratezi.

Târguri de mucenici în București, în perioada 9-11 martie 2024

În perioada 9-11 martie 2024, în București, sunt organizate mai multe târguri de mucenici cu ocazia sărbătorii mari de pe 9 martie 2024, cinstirea celor 40 de Sfinți Mucenici din Sevastia.

Citește și: VIDEO- Târgul mucenicilor, în Capitală. Pofticioșii își pot satisface toate gusturile, fie că sunt specifice Munteniei sau Moldovei

mucenici

Bucureștenii pot găsi mucenici delicioși la târgurile de mucenici din Capitală, dar și alte preparate tradiționale foarte gustoase.

[Sursa foto: Shutterstock]

Târgul de mucenici de la Muzeul Național al Țăranului Român, în perioada 8-10 martie 2024

În perioada 8-10 martie 2024, la Muzeul Național al Țăranului Român se organizează târgul de mucenici. Intrarea este liberă pentru toată lumea, iar vizitatorii sunt așteptați în aceste zile, în intervalul orar 10:00- 18:00 pentru a gusta cele mai bune preparate tradiționale de sezon.

Pentru data de 8 martie, acest târg le oferă românilor ocazia de a cumpăra cadouri minunate pentru Ziua Femeii: obiecte artizanale, genți și bijuterii unicate, tablouri, haine de blană, flori, uleiuri prețioase și ornamente de tot felul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În ceea ce privește partea gastronomică, la eveniment vizitatorii vor găsi brânzeturi, lapte, cozonaci, ciocolată, prăjituri, dulciuri, mucenici, sucuri speciale, vin și pălincă. 

Citește și: Când se fac mucenici în 2024? În această zi sfântă, Porțile Raiului se deschid pentru cei trecuți în neființă. Rețete moldovenească și cea muntenească

Târgul de mucenici din Parcul IOR, organizat în perioada 9-12 martie 2024

În perioada 9-12 martie 2024, în Parcul IOR din București, se va organiza târgul de mucenici. 

La târg, vizitatorii vor putea cumpăra mucenici muntenești sau moldovenești, dar și preparate tradiționale precum tocănițe delicioase, pomana porcului, pastramă aromată, cotlete la grătar, pastramă în bere și multe altele.

mucenici

Târgurile de mucenici sunt la mare căutare în această perioadă. Iată unde găsești cei mai buni mucenici din București.

[Sursa foto: Shutterstock]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cei care aleg să participe la acest târg de mucenici vor putea câștiga un premiu minunat, un coș cu bunătați oferit în cadrul campaniei Iarmarocul cu noroc.

Intrarea este liberă.

Târgul de mucenici din Parcul Alexandru Ioan Cuza, organizat în perioada 7-10 martie 2024

În perioada 7-10 martie 2024, bucureștenii se pot bucura de preparate tradiționale inedite, cum ar fi faimoșii mucenici moldovenești sau muntenești, dar și alte produse cu specific românesc. 

Intrarea este liberă pentru toată lumea la acest târg de mucenici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si