UPDATE Inca una dintre persoanele ranite in accidentul produs, vineri, pe drumul national 19 A, in judetul Satu Mare, a murit la spital, fiind vorba despre un barbat de 29 de ani, tatal copilului de un an si patru luni care a decedat la locul accidentului, nemaiputand fi resuscitat.

Politistii precizeaza ca la spital se mai afla o femeie de 29 de ani, mama minorului decedat, care este in stare grava.

"Cauzele accidentului sunt in continuare neelucidate. Cercetarile continua in vederea stabilirii cauzei si a participatiei fiecarui conducator auto la mecanismul producerii lui”, se arata in document.

Potrivit sursei citate, unul dintre autoturisme a fost condus de catre un barbat de 53 de ani, din Ratesti, care, in urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat.

Al doilea autoturism era condus de catre un tanar de 29 de ani din comuna Hida, judetul Salaj, care era insotit de o femeie de 29 de ani impreuna cu un copil de un an si patru luni.

Traficul in zona accidentului a fost reluat dupa aproximativ doua ore.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

UPDATE: Copilul si persoana adulta care au fost raniti, vineri, in accidentul produs pe drumul national 19 A, in judetul Satu Mare, au decedat, medicii nereusind sa-i resusciteze. Traficul in zona localitatii Ratesti este in continuare complet blocat.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Satu Mare, inspectorul Raducu Silaghi, a declarat, vineri, pentru News.ro, ca adultul si copilul care erau resuscitati in urma accdentului produs pe drumul national 19 A au murit.

Manevrele de resuscitare nu au dat roade, iar medicii nu au mai putut face decat sa declare decesul.

"Se fac in continuare masuratori la fata locului, dar cauza producerii accidentului este neelucidata. Poate va fi stabilita in urma expertizelor", a declarat inspectorul Raducu Silaghi.

Potrivit acestuia, traficul in zona localitatii Ratesti este complet blocat in continuare, dar se estimeaza ca va fi reluat in aproximativ o jumatate de ora.

Potrivit presasm.ro, in urma impactului mai multe persoane au fost ranite. Este vorba despre doi barbati, soferii automobilelor, un copil de 2 ani si o femeie gravida. Doua victime au ramas incarcerate.

Un barbat, femeia insarcinata si copilul sunt in stop cardiorespirator, medicii incearca sa ii salveze.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de descarcerare ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Satu Mare, ale Serviciului Judetean de Ambulanta si ale Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare.

Traficul este blocat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si