Cei care au în plan o escapadă pe litoralul românesc, ar fi bine să se pregătească. Din geanta de plajă nu trebuie să lipsească crema cu factor de protecție solară.

Citește și: VIDEO- „Războiul” șezlongurilor. Cursa zilnică prin care turiștii îți pot asigura un loc cu șezlong la Costa del Sol

Ce nu trebuie să ne lipsească din geanta de plajă pentru un concediu fără griji

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În primul rând, trebuie să ne hidratăm foarte bine pe durata sejurului. De altfel. din geanta de plajă nu trebuie să ne lipsească loțiunea de plajă cu factor de protecție 50. Înainte de a ieși din casă trebuie să ne aplicăm atât pe față, cât și pe corp o cantitate mare de SPF, iar în cazul în care intrați în apă și nu aveți o cremă rezistentă la apă musai trebuie să reluați aplicarea.

Totodată, ne putem proteja buzele cu un balsam de buze cu factor de protecție. Iar la capitolul beauty puteți înlocui clasicul fond de ten cu un BB Cream lejer, adică cu acoperire mică și cu factor de protecție. În plus, puteți folosi și o mascara rezistentă la apă și astfel obțineți un loc lejer, potrivit pentru o zi de plajă. Dar să nu uitați că expunerea la soare se face doar între orele 07:00 și 10:00 dimineața, respectiv 18:00 și 20:00 seara.

Indicat ar fi să purtați și o pălărie.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si