Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”Un val de aer cald din Africa străbate astăzi România. Sunt anunțate peste 20 de grade chiar și în cele mai friguroase zone din țară, cum ar fi, Miercurea Ciuc unde astăzi se vor înregistra 23-24 de grade Celsius și Întorsura Buzăului cu 21-22 de grade. Tot în zona de munte, la Bistrița, vor fi până la 29 de grade Celsius. 

Temperaturi la un pas de caniculă vom avea azi și în sudul țării, în orașe precum Giurgiu și Oltenița vor fi chiar și 30 de grade Celsius. Vorbim, evident, despre o vreme neobișnuit de caldă pentru jumătatea lunii mai. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe cât de bine sună ziua de astăzi, nu vă bucurați prea tare, pentru că această perioadă de încălzire va fi urmată de furtuni violente, spun meteorologii. Ploile care vor începe din această seară pot lăsa cantități importante de apă și nu este exclus să apară grindină și vijelii.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.

Citește și: ANM a emis un Cod galben de ploi abundente. Vizate sunt Oltenia şi sud-vestul Munteniei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si