Close sidebar
Close sidebar

Valeriu Zgonea vorbeste despre motivul excluderii sale din PSD: "Am fost dat afara pentru indisciplina democratica"

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, luni, ca a fost exclus din PSD pentru "indisciplina democratica".

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Eu am fost dat afara pentru indisciplina democratica. Acum am observat ca trebuie sa ne asteptam sa schimbam o lege pentru un om", a afirmat Zgonea.

"Ma asteptam ca in aceasta perioada sa discutam despre problemele reale ale romanilor, suntem in campanie electorala, sa gasim solutii la problemele oamenilor", a adaugat fostul social-democrat, potrivit hotnews.ro.

Procedura de revocare a lui Zgondea din PSD va fi amanata pana dupa alegerile locale, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Valeriu Zgonea a pierdut functia de presedinte executiv al PSD si a fost exclus din saptamana trecuta, printr-o decizie a Comitetului Executiv National, dupa ce a cerut demisia lui Liviu Dragnea de la concuderea PSD, in urma condamnarii sale la doi ani cu supendare in dosaul Referendumul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI