Accidentul s-a produs în apropiere de Vama Albiţa, în judeţul Vaslui, la aproximativ un kilometru de limita cu judeţul Iaşi, fiind implicate două autoturisme.

Întrucât apelul la 112 a indicat că sunt mai multe victime din cele două maşini a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, acolo fiind trimise o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanţe tip B2 (EPA), o ambulanţă tip C1 (TIM) şi o autospecială transport persoane şi victime multiple (ATPVM), precum şi o ambulanţă tip B2 aparţinând SAJ Vaslui.

Citeste si: Tragedie în județul Timiș. O femeie a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital în urma unui accident

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În sprijin, a fost alertat şi un elicopter SMURD. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, sunt  şapte victime, dintre care una aflată în stare de inconştienţă.

Citeste si: Trei morţi şi doi răniţi într-un incident armat în toronto

"Persoana în cauză este de cetăţenie moldovenească şi primeşte îngrijiri medicale în elicopterul SMURD, după care va fi transportată la un spital din municipiul Iaşi.

O altă victimă va fi transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Huşi. Celelalte cinci victime sunt conştiente şi stabile", au transmis reprezentanţii ISU Vaslui, menţionând că acţiunea este în dinamică.

Citeste si: Un autotren încărcat cu autoturisme a căzut în râul Olt. Scafandrii fac deja căutări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si