Venus în Capricorn în harta natală. Venus în Capricorn ne ajută să înțelegem cum să ne exprimăm dorințele în nevoi, în cerințe și necesități către oamenii din jur. Venus în Capricorn în harta natală ne învață să fim mai deschiși, pentru a crea relații frumoase.

Citește și: Lună în Gemeni în harta natală. Ce spune despre tine acest aspect din astrograma

Venus în Capricorn în harta natală.

Venus în Capricorn în harta natală. Ce spune despre tine acest aspect din astrogramă

[Sursa foto: PixaBay]

Ce semnificație are Venus în Capricorn în harta natală

Venus în Capricorn în harta natală aduce prudență, ambiție când vine vorba despre situația materială și viitorul profesional. Nativii cu Venus în Capricorn în harta natală caută un partener impresionant pe care să îl ducă oriunde și să arate și bine. Vor ca rezultatul final să fie unul corect trecând peste neplăcerea întâlnirilor de la început.

Venus în Capricorn în harta natală în face pe nativii cu acest semn zodiacal să fie planificatori și buni organizatori când vine vorba despre dragoste și viață. Cei sau cele care nu corespund așteptărilor lor din următorii ani pe care și i-au propus când s-au organizat nu mai au șanse la aceștia.

Citește și: Venus intră în Capricorn pe 10 decembrie 2022. Cum vor fi afectate zodiile de acest aspect astrologic

Venus în Capricorn în harta natală face ca unele persoane să fie intimidate din punct de vedere al dragostei de această poziție, în timp ce altele sunt atrase de acești nativi reci și cu o aură relaxată. Sunt persoane liniștite care nu fac deranj și nu vorbesc despre alți oameni. Își măsoară cuvintele înainte de a spune ceva și când vorbesc pot fi duși acasă și prezentați familiei și prietenilor, potrivit astrosens.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei/ cele cu Venus în Capricorn în harta natală sunt persoane chibzuite care își pun economiile pentru viitor. Când ies la întâlniri vor să își impresioneze partenerul sau partenera și vor merge cu acesta/ aceasta în cele mai frumoase nopți și călătorii. Nu sunt romantici/ romantice sau iubitori/ iubitoare de distracție, dar sunt firi loiale, de încredere și pe care te poți baza mereu.

Citește și: Lună plină în Gemeni pe 8 decembrie 2022. Cum vor fi afectate zodiile de acest aspect astrologic

Venus în Capricorn în harta natală.

Venus în Capricorn în harta natală. Ce spune despre tine acest aspect din astrogramă

[Sursa foto: PixaBay]

Cum pot să afli mai ușor unde se află Venus în harta natală

Venus reprezintă simbolul dragostei, relațiilor și a valorilor materiale. Energia planetei Venus se îmbină cu cea a zeiței Afrodita: vanitoasă, geloasă, răsfățată și foarte fermecătoare.

Citește și: Horoscop 7 decembrie 2022: Zodiile care au parte de o mare surpriză

Venus în Capricorn se transformă într-o femeie de afaceri foarte sofisticată, disciplinată, dar și ambițioasă. Capricornul ia decizii de viață foarte radicale, la fel și Venus, dar în zona relațiilor.

Pentru unele persoane, Venus în Capricorn poate suna plictisitor. În realitate, este un tranzit puternic pentru cei care vor să ajungă la nivelul următor. Zodiile de pământ sunt cunoscute ca fiind foarte senzuale. Acestora le place să conducă prin simțurile lor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iată cum puteți calcula și afla influența planetei Venus în astrograma!

Pentru a calcula în ce zodie se află planeta Venus în harta natală este nevoie fie să consultați un astrolog, fie să utilizați  orice calculator astrologic online  găsiți pentru a afla în ce zodie se află Venus în funcție de astrograma personala. 

Pentru un calcul corect și complet trebuie să cunoașteți data și ora nașterii, și localitatea nașterii.

Citește și: Horoscop 6 decembrie 2022: Zodiile care se îndrăgostesc în această zi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si