Din fericire, micutii implicati in accident sunt in stare buna si vor fi externati astazi din Spital. "De la Spitalul Clinic de Copii vor fi externaţi dupa ora 12.00 un numar de 11 din cei 12 copii. Unul care este operat va mai ramane cateva zile in spital, dar este in afara oricarui pericol. De la Spitalul Militar, trei au fost externaţi vineri seara, iar doi urmeaza sa plece azi.

Dintre cei patru copii internaţi la Spitalul Sf. Constantin, trei vor fi externaţi sambata. Pentru o fata care ar avea nevoie de operaţie se asteapta acordul parinţilor. Daca vor dori sa fie operata la spitalul din Brasov, va ramane in continuare in grija medicilor, daca nu va fi externata", a precizat prefectul.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţa mai sunt internate un numar de sase persoane, dintre care una este la terapie intensiva, dar starea ei s-a ameliorat usor. Toţi cei internaţi in acest spital vor mai ramane cateva zile pentru ca au avut politraumatisme multiple care necesita mai multe zile de spitalizare, a mai spus sursa citata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si