Revoltator e ca in tot acest timp, ea a fost tinuta fara tratament de specialitate, pentru ca spitalele nu s-au inteles in privinta transferului. Urmeaza o poveste strigatoare la cer!

Reporter: Ce parere aveti despre faptul ca nu s-a gasit pana acum un loc intr-un spital de arsi?
Sot victima:Asta e, nu avem ce face.

Raspunsul il asteptam cu totii de la cei in masura si-n mainile carora vreme de OPT ore a stat viata bietei femei. Explozia in care a fost arsa pe 40 la suta din suprafata corpului a avut loc la 7 dimineata.

Pacienta a fost dusa de urgenta la spitalul din Suceava, dar pentru ca nu exista sectia de arsi, ranita a fost lasata sa astepte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Medic: S-a luat legatura cu centrul operativ pt sitiatii de iurgentra pentru a fi dirijata intr-unul dintre centrele univeristare dinntara care se ocupa cu pacientii cu arsuri grave.

Oana Grigore, purt. de cuvant al Ministerului Sanatatii: Centrul nostru operativ impreuna cu MAI si  Ministerul Sanatatii au lucrat pentru acest caz si au gasit Solutia pentru tratamentul femeii la spitalul floreasca."

Doar ca acest lucru s-a intamplat in aproape o jumatate de zi, fara ca nimeni sa explice de ce femeia a fost pusa in asteptare atata vreme. Ciudat e ca cei de la spitalul din Suceava au sustinut, initial, ca in Bucuresti nu sunt locuri.

Am luat legatura cu clinicile de la iasi si bucuresti, din pacate nu erau locuri, deci refuzul a fost pe seama efectiv nu erau locuri s-a reusit cu mai multe telefoane sa se obtiuna un loc  se pare ultomul dpoamne fereste de ate cazuri la sp judeteanm brasov la sectia de chirurgie plastica.

Dar transferul nu s-a mai facut la Brasov. Pesemne dupa toata valva facuta, dupa aproape 8 ore de cand femeia zacea, in UPU, fara traament de specialitate pentru arsurile suferite, s-a gasut un loc la spitalul Floreasca din Capitala.

Oana Grigore, purt. de cuvant al Ministerului Sanatatii: "Cat timp a durat pana cand i s-a gasit un loc disponibil pentru ea? In aceeasi zi s-a gasit locul disponibil pentru femeie."

Teoretic, in Iasi exista un spital in care cei cu arsuri grave, din Moldova, ar putea fi preluati. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si