Dragos a povestit ca Mario a apelat la ajutorul lui intr-un moment in care avea mare nevoie de bani.

" Se certase cu tatăl lui şi mi-a cerut să-i împrumut bani ca să închirieze o locuinţă, iar eu am fost de acord. Numai că lucrurile s-au complicat pe parcurs. După o perioadă, văzând că nu are de gând să-mi restituie banii, i-am solicitat acest lucru, însă n-a zis nimic.

Am insistat timp de mai multe zile, însă n-a mai vrut să audă de aşa ceva. Când a avut nevoie i-am dat, iar acum mă lăsase cu ochii în soare", a declarat Dragoş pentru CANCAN.ro.

Acesta a spus ca, intr-un final, Mario a acceptat sa se intalneasca cu el, dar ce a urmat a fost un adevarat cosmar.

"M-a chemat într-un loc, într-o locuinţă. Credeam că îmi restituie banii, însă m-am înşelat. Acolo se mai aflau Marco şi Franco Calu, m-au tocat cu bătaia! A dat şi Mario, au dat toţi", spune acesta.

"Ulterior, am fost contactat de către cei din clanul Calu care mi-au spus să-mi retrag plângerea. Mi-au oferit 50.000 de euro. Am luat banii, însă atât. Nu am făcut ce mi-au cerut, nu am retras plângerea", a mai spus Dragoş.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si