UPDATE 15.38: In replica, Liviu Dragnea a precizat ca nu va semna demisia lui Victor Ponta si ca spera sa ii treaca supararea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Intrebat daca mai exista o relatie de prietenie intre el si Liviu Dragnea, fostul premier a raspuns: "Nu. Sa fim seriosi. Dragnea e om politic, eu nu mai sunt, pot spune exact",  potrivit hotnews.ro.

"Am vazut ca deranjez. Daca deranjez, ii trimit domnului Dragnea demisia mea si asa scapa de mine. Dar de tacut, n-o sa tac“, a spus Victor Ponta, la Parlament.

Ieri seara, Liviu Dragnea a facut cateva ironii la adresa fostului premier: „Unii isi pun caracterul pe masa si oamenii au vazut lucrul asta. Cei care au incercat sa rupa din partid si care probabil ca mai incearca lucrul acesta, au vazut care este rezultatul“.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si