Close sidebar
Close sidebar

Victor Ponta a anuntat ca isi va da demisia in alb din PSD: "Ii trimit domnului Dragnea demisia mea si asa scapa de mine". Presedintele PSD: "Sper sa ii treaca supararea"

Victor Ponta a anuntat in aceasta dimineata ca isi va depune demisia in alb din PSD, urmand ca presedintele partidului, Liviu Dragnea, sa dispuna de ea. La scurt timp dupa anuntul fostului premier a venit si raspunsul liderului de partid.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE 15.38: In replica, Liviu Dragnea a precizat ca nu va semna demisia lui Victor Ponta si ca spera sa ii treaca supararea.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Intrebat daca mai exista o relatie de prietenie intre el si Liviu Dragnea, fostul premier a raspuns: "Nu. Sa fim seriosi. Dragnea e om politic, eu nu mai sunt, pot spune exact",  potrivit hotnews.ro.

"Am vazut ca deranjez. Daca deranjez, ii trimit domnului Dragnea demisia mea si asa scapa de mine. Dar de tacut, n-o sa tac“, a spus Victor Ponta, la Parlament.

Ieri seara, Liviu Dragnea a facut cateva ironii la adresa fostului premier: „Unii isi pun caracterul pe masa si oamenii au vazut lucrul asta. Cei care au incercat sa rupa din partid si care probabil ca mai incearca lucrul acesta, au vazut care este rezultatul“.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI