Victor Ponta este de parere ca oamenii desemnati in fotoliile de Ministrii nu sunt deloc potriviti si drept marturie stau actiunile lor de pana acum. "Catastrofa, dar neasteptata. Ca sa fiu corect, neasteptata, din punctul meu de vedere si cred ca din punctul de vedere al multora. De ce? Pentru ca sunt oameni nepotriviti, multi. Nu vorbesc, domnul Motoc, domnul Comanescu, ok, se pricep la domeniile respective. Multi sunt veniti, cum e venit cel de la Energie, omul a venit cu o sarcina: distruge, pune totul la pamant, pleaca inapoi la off-shore-ul ala de 10.000

de euro, si si-a facut treaba. si noi ramanem cu energie din Ungaria si Cehia. insa mai jos, problema e ca nu se ia nicio decizie, de niciun fel. Deci cand se da jos Guvernul? Din punctul meu de vedere, si daca e dat jos azi e foarte tarziu. Adica s-au pierdut niste lucruri exact cand Romania mergea in directia buna. Decizia politica nu stiu, dar asa dupa cum stiti, nu am votat Guvernul Ciolos, dar ma prezint la motiunea de cenzura sa o votez, cand va fi, daca va fi", a declarat Victor Ponta.

Ponta a spus ca decizia Ministrului Sanatatii de a demisiona este una corecta si a atras atentia asupra unor tranzactii dubioasa in energie. "Am vazut ca si-a dat demisia ministrul Sanatatii, in regula decizia din punctul meu de vedere, dar sunt situatii pe care le vedem mai putin, pentru ca nu sunt reflectate in presa, dar mai periculoase decat ceea ce se intampla in sanatate.
Nu stie nimeni si nici nu va publica nimeni faptul ca in weekend Romania a importat 1.300 de megawati energie din Cehia si din Ungaria. Asta inseamna ca o sa bagam in faliment si Compania Nationala a Huilei si Compania Energetica Oltenia, asta inseamna ca o sa dam afara zeci de mii de oameni"
, a mai spus Ponta.

Fostul prim ministru al Romaniei se afla la Targoviste cu ocazia inaugurarii unui corp nou de cladire in campusul Universitatii "Valahia" si ulterior a sustinut o conferinta de presa la sediul Partidului Social Democrat Dambovita.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si