Un bărbat de 53 de ani din Galați a fost arestat preventiv după ce a vrut să-și ucidă fosta iubită. Individul, înarmat cu o sabie, a intrat cu forța în casa femeii. Ce s-a întâmplat acolo, știe Delia Săndulachi. Bună seara, Delia!, a transmis Cristian Sabbagh.

Bună seara,

Totul s-a întâmplat în localitatea Bălăbănești. Femeia era acasă, a auzit că cineva a intrat în curte, iar când a ieșit din locuință, l-a văzut pe fostul partener care ținea în mână o armă albă și o amenința.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Grav accident de circulație pe E85. Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite

Bărbatul a devenit violet, a omorât o pisică și a rănit alte animale. Martorii care au văzut ce se petrece, au sunat imediat la 112 și doar după ce a fost somat de polițiști, agresorul a aruncat arma, iar oamenii legii au reușit să-l imobilizeze și să-l ducă la secție.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, violare de domiciliu și uciderea animalelor, iar procurorii au considerat că reprezintă un pericol public așa că au dispus arestarea lui pentru 30 de zile.

Acestea au fost informațiile, la revedere!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si