Tanarul in varsta de 21 de ani, originar din Italia, se pregatea pentru spectacolul pe care urma sa-l tina la Pitesti. El efectua un numar de acrobatie in care il interpreta pe Spiderman. Nimeni nu-si poate explica ce s-a intamplat in momentul in care artistul a cazut de la inaltime.
 

TUDOR IONESCU, MEDIC SMURD ARGES: A fost vorba despre un tanar de 21 de ani care efectua o acrobatie, un numar al lui Spiderman.

nu stim exact cum s-a intamplat, dar a cazut de la aproximativ trei metri.

Citeste si: Român strivit în cabina tirului. Imagini dramatice

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Desi toti artistii erau imbracati in super eroi, niciunul dintre ei nu si-a putut salva colegul. Socati de ce au vazut, ceilalti angajati ai circului au sunat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns imediat la fata locului si i-a acordat victimei primul ajutor.

Starea acrobatului ranit nu este grava, insa va trebui sa uite de lumea circului pentru o perioada.

Citeste si: Un cântăreţ a murit într-un tragic accident aviatic

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili in ce imprejurari s-a produs accidentul. Pe fir au intrat si inspectorii de munca. Ei vor verifica daca acrobatul era angajat cu forme legale la circul ambulant, dar si daca toate normele de siguranta au fost respectate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si