Un agent de pază din Galați a fost amenințat cu pistolul de un client cu care se luase la ceartă. Scenele s-au petrecut în plină zi, în fața unui mall din oraș. Cum s-a încheiat totul ne spune colega mea, Delia Săndulachi. Bună seara, Delia!, a transmis Cristian Sabbagh.

Amenințare cu pistolul, la mall

Conflictul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Din imagini ne dăm seama că cei doi bărbați au o discuție aprinsă. În doar câteva secunde, totul degenerează și individul în vârstă de 50 de ani scoate arma și o îndreaptă spre agentul de pază. Se apropie de el și îl lovește cu cealaltă mână. Între timp, un coleg de-al agentului intervine și îi desparte pe cei doi, însă bărbatul nu se calmează și încearcă dea în el cu piciorul.Cei de la firma de pază au anunțat poliția, iar individul a fost reținut. Procurorii au propus arestarea lui preventivă, însă judecătorii au decis ca acesta să stea în arest la domiciliu în următoarele 30 de zile, a transmis Delia Săndulachi.

Citește și: VIDEO- Bătaie ca în filme, în Pitești. Doi tineri și-au aruncat mai multe lovituri, înconjurați de martori

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si