„Andreea Mantea pregătește la fiecare final de săptămână ținutele pentru viitoarele sale apariții. Prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii nu se teme să experimenteze și poartă de la rochii elegante, la outfit-uri lejere, pentru a își pune în evidență stilul său unic. Echipa Kanal D a surprins-o la probe”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Andreea Mantea schimbă moda

Andreea Mantea a surprins de-a lungul timpului cu alegerile sale vestimentare la emisiunea „Casa Iubirii”.

Vedeta a optat pentru ținute care să o reprezinte și care să îmbine eleganța, confortul și stilul modern.
„Nu am întâlnit până în momentul de față un stilist care să mă îmbrace, atunci când mă îmbracă, eu să închid ochii și să zic: orice îmi dai, eu mă îmbrac și mă duc acolo unde mă duc cu ochii închiși cu ce îmi dai tu. Nu pot, dacă nu mă reprezintă nu pot să port”, a explicat vedeta.

Citește și: "Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. Nu e bine". Robi, dezvăluiri sincere în fața lui Robert, în "Casa Iubirii". Ce a spus concurentul?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vedeta s-a lăsat pe mâna unei specialiste pentru a ști exact ce ținute o avantajează.
Printre alegerile vedetei se numără și rochiile cu umeri supradimensionați și detalii rafinate, care îi pun în valoare silueta și aduc un plus de glamour.
Toate ținutele alese pentru emisiune sunt versatile și se pot purta și în viata de zi cu zi, la diverse evenimente.
Un must have în garderoba prezentatoarei, moda animal print revine anul acesta.


Și jachetele de blugi sunt versatile și merg în orice combinație.
Pentru ca ținutele să se aranjeze impecabil pe trupul vedetei, probele vestimentare au loc într-un showroom. Astfel, hainele pot fi ajustate imediat pentru a fi perfecte pentru emisiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si