„Un actor a fost rănit pe scena teatrului din Botoșani de un pistol airsoft, folosit în timpul repetițiilor pentru o piesă. Incidentul, care putea avea urmări grave, le-a reamintit martorilor de tragedia petrecută pe un platou de filmare din America. Din fericire, la noi nu s-a ajuns atât de departe. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional. Colega mea, Delia Săndulachi, ne explică ce s-a întâmplat. Bună seara”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Rănit cu pistolul în timpul repetițiilor la teatru

Incidentul s-a petrecut pe scena Teatrului Național din Botoșani. Actorii au folosit o armă tip airsoft. Nu avea bile, în schimb, în pistol a rămas rezervorul de aer comprimat care propulsează proiectilele. Pistolul a fost folosit foarte aproape de unul dintre actori, iar acesta a fost rănit de aerul comprimat.

Citește și: VIDEO- Cresc speculațiile despre cancerul Regelui Charles al III-lea. Care ar fi, de fapt, starea de sănătate a monarhului?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Incidentul nu a fost filmat, dar o scenă asemănătoare a fost înregistrată la repetiții, fără rănirea actorului.
Situația a fost cu totul alta în 2021, pe platoul de filmare al peliculei Rust.

Atunci, actorul Alex Baldwin a declanșat o armă care a ucis-o pe regizoarea peliculei. Actorul se declară nevinovat, a fost scos de sub învinuire inițial, dar recent a fost pus sub acuzare, din nou, pentru omor prin imprudență”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si