Sebastian se simte deranjat de glumele pe care Robi le face cu Roberta. Concurentul nu acceptă ca prietenul lui să glumească cu iubita sa, dar nici ca aceasta să îi permită. 

Robi, în schimb, mărturisește că el face glume cu toate fetele. Pentru a vedea dacă glumele lui Robi sunt exagerate sau Sebastian interpretează greșit, Andreea Mantea îi întrebă pe concurenți ce părere au despre glumele existente între Robi și fetele cu care ei se află sau s-au aflat într-o relație/cunoaștere.

Concurente Casa Iubirii

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Glumele lui Robi, motiv de supărare în "Casa Iubirii"

Glumele lui Robi par să fie un subiect deranjat în casă. După ce Sebastian s-a supărat că între Robi și Roberta există anumite glume, accentuând faptul că prietenul lui se bagă în seamă cu iubita sa, în gală au fost discutate glumele concurentului cu Rebecca și Teodora.

Subiectul care a stârnit controverse în casă a fost tatuajul Rebeccăi, de care Robi s-a arătat curios să îl vadă, lucru care l-a deranjat oarecum pe Antoni, deși nu mai forma un cuplu cu bruneta.

Citește și: VIDEO Ieri în lacrimi, azi mai hotărâtă ca niciodată. Virginia a luat o decizie în ceea ce privește posibilitatea unui cuplu cu Patrick. Robi refuză să creadă ce spune fosta iubită: "Ai respect"

Antoni și Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Eu cu Rebecca suntem prieteni. Cred că nu s-a ajuns niciodată la... A venit Julia acum și face pe geloasa că am vrut să îi văd tatuajul.

Facem glume, da. Eu cred că ea înțelege glumele, sincer. Și ea e la fel de glumeață.

Andreea Mantea: Antoni, ești deranjat de glumele...?

Antoni: Robi a spus acum că și ea e la fel de glumeață. Vorbim de un sens aici. Eu nu știu...

Robi: S-au făcut multe glume pe faza asta, frate.

Eu nu m-am dus în fiecare zi la Rebecca să fac glume cu ea.

Antoni: Oricum era perioada în care...

Robi. Când erați despărțiți.

Antoni: Da. Și Rebecca... tot ce venea atunci... ca să-mi dea o contră, o făcea.

Virginia: Dar Rebecca e prietena mea!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Andreea Mantea: Antoni, ți s-a părut o glumă prietenească?

Antoni: Nu!

Rebecca: Ok, a fost o glumă mai exagerată decât restul, dar nu e ca și cum i l-am arătat, i-am zis să...

Antoni: Doamne...

Robi: Mie nu mi s-a părut, sincer, că ne-am dus amândoi...

Andreea Mantea: Unde ai tatuajul? În ce zonă a corpului?

Rebecca: Deasupra chiloților, la spate.

Andreea Mantea: Antoni, te-a deranjat?

Antoni: Doamna Andreea, sunt conștient că în perioada aia, Rebecca orice ar fi primit ca să-mi dea mie o contră, ar fi profitat.

Andreea Mantea (către Robi): Unde i-ai văzut tatuajul?

Robi: Cred că pe instagram, cred. Nu mai știu.

Rebecca: S-a văzut și într-o gală, doamna Andreea, pentru că dacă ai o rochie mai decoltată se vede, iar la date-ul cu Patrick, când am jucat bowling și m-am aplecat... Adică se vede și prin casă, depinde ce pantaloni am pe mine.

Concurenți Casa Iubirii

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Pentru a lămuri posibilul deranj provocat de glumele lui Robi cu Teodora, Andreea Mantea îl ia la întrebări și pe Moldo, pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat.

Andreea Mantea: Moldo, ai fost deranjat?

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Moldo: Eu, sincer să fiu, am fost atent la reacțiile Teodorei și am văzut cum ea ducea discuția oarecum în altă direcție, nu cred că a interesat-o pe ea ceva anume...

Andreea Mantea: Robert, descrie-mi-l pe Robi pe care l-ai văzut pe material.

Robert: Păi da, să vorbesc, să vorbesc strict pe material. Păi a chemat mai multe fete la camera roșie să vadă cu care poate glumi, cu care nu poate glumi, cu care are acces, unde nu are acces, pentru că el are experiență și el simte dacă femeia cu care interacționează îi permite anumite glume sau nu îi permite anumite glume.

Robi a ținut să clarifice, din nou, că nu a dorit vreo apropiere cu Roberta de când aceasta formează un cuplu cu Sebastian, între ei fiind doar glume.

Robi: De Roberta nu m-am apropiat. Nici n-am avut gând să mă apropii de Roberta. 

Andreea Mantea: De când este într-un cuplu cu Sebastian?

Robi: Da, da. De când este într-un cuplu cu Sebastian nu am avut nici măcar un gând de a mă apropia de Roberta.

Sebastian: Mă descalific azi! Ești cu capul?! Pe bune, frate! Termin-o, frate, că se vede urât din exterior! M-a luat capul, mă arunc în piscina asta și mă duc acasă. Faci pe aici numai ce te taie capul. 

Citește și: VIDEO Robi, atac la Robert! "Tu ești băiat bun, dar..."- Spiritele s-au încins imediat în Casa Iubirii: "Asta înseamnă să fii șmecher?"

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si