„În mai puțin de o săptămână, două tinere care practicau prostituția au fost atacate cu sălbăticie. Celălalt caz s-a petrecut la Iași, unde victima este internată în spital. Delia Săndulachi are ultimele detalii despre starea tinerei”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Atacator după gratii, victimă în stare gravă

„Tânăra de doar 25 de ani este în continuare în stare gravă, internată în secția de terapie intensivă a Spitalului de Neurochirurgie din Iași.

Medicii au supus-o unei intervenții chirurgicale, însă rănile sunt extrem de grave, iar specialiștii sunt rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire.
Femeia era escortă și a fost atacată în apartamentul în care locuia, de un tânăr de 25 de ani, acesta ar fi contactat-o sub pretextul că vrea să întrețină relații intime cu ea, a fost suprins de camerele de supraveghere din zonă în timp ce se îndrepta spre blocul în care locuia tânăra, iar când a intrat în casă a început să o lovească.
Individul, fost angajat al primăriei din Iași, a fugit din oraș, a fost prins câteva zile mai târziu în București și este acum arestat preventiv”, a transmis Delia Săndulachi, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a aruncat cu pietre în agenții de pază dintr-un mall, din Arad. Ce avea individul asupra lui

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si