Imaginile sunt surprinse în Mangalia. Doi tineri sunt în centrul întregii pățanii.

"Ea s-a ridicat și l-a înjurat pe el în primă fază ca și când a scos-o la masă și că nu a avut bani să-i o ieșire în oraș, după care a zis, hai să găsim o soluție, ce facem acum și băiatul ăsta, ce să facem, că n-avem ce să facem și au fugit"

Citește și: VIDEO- Polițiștii spun că au fost semafoare pe litoral. Polițist detașat la Constanța: "Nu ne-au lăsat absolut deloc să acționăm pe alcool sau droguri"

Cei doi au comandat pește, garnituri și băuturi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"- Copiii ăștia au pus capac pentru că la noi sturionul este un unul dintre cei mai scumpi pești din meniu și nu știu, când știi că nu ai bani la tine, te rezumi la altceva sau habar n-am, bine băiatul nu avea bani deloc în situația asta, nu știu cum s-a întâmplat. Fata avea niște bani puși de-o parte și a preferat să plătească ea cât a avut

- Care a fost nota de plată, de fapt?

- Trei sute șase lei au avut"

În ziua scandalului, au lăsat doar o sută de lei. După ce imaginile au apărut pe internet, tânăra a sunat-o pe proprietara localului, și-a cerut scuze și a achitat întreaga sumă. Antreprenorii de pe litoral spun că este posibil ca cei doi tineri să-și fi făcut calcule greșite, dar în alte cazuri au parte de înșelătorii, care se apropie de scenele celebre din filantropica.

Reprezentanții agențiilor de turism spun că sezonul acesta va aduce un bilanț de aproximativ un milion de turiști pe litoral, iar fiecare ar trebui să-și calculeze la sânge bugetul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si