Update: Meciul dintre Olympique Marseille și Olympique Lyon a fost anulat din cauza incidentului șocant.

Autocarul echipei de fotbal Lyon a fost atacată duminică seară de fanii echipei Marseille. Mai exact, autocarul lor a fost lovit cu pietre în drum spre Stadionul Velodrome, spărgând geamurile, anunță AP.

Antrenorul, Fabio Grosso a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma atacului

În urma atacului, antrenorul echipei Lyon, Fabio Grosso a fost rănit la cap, cel mai probabil din cauza cioburilor de sticlă desprinse. Imagini cu el sângerând au apărut în mediul online, îngrijorând suporterii. Imediat, Grosso a primit îngrijiri medicale la stadion. În acest moment, antrenorul este în afara oricărui pericol, dar este bandajat la cap.

În urma atacului, antrenorul echipei Lyon, Fabio Grosso a fost rănit la cap.

În urma atacului, antrenorul echipei Lyon, Fabio Grosso a fost rănit la cap.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Balonul de Aur 2023. Messi sau Haaland? Cine sunt favoriții la cotele de pariuri pentru marele trofeu de la Paris

Va mai avea loc meciul dintre Marseille și Lyon?

S-ar putea ca meciul să fie compromis. Urmează ca oficialii ligii franceze să decidă dacă partida va avea loc în această seară sau nu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Cristiano Ronaldo le-a dat programul peste cap fotbaliștilor lui Al Nassr. Rutina și dieta lui au devenit obligatorii pentru coechipierii săi

Cine se află în acest moment în topul clasamentului Ligue 1?

În luna septembrie a acestui an, Lyon a decis înlocuirea lui Laurent Blanc cu antrenorul Grosso, însă această schimbare momentan nu a dat roade, deoarece Lyon nu a reușit încă să câștige în campion.

În ultimele cinci întâlniri directe în Campionatul Franței, Lyon s-a impus de trei ori, iar Marseille de doar două ori.

Autocarul lor a fost lovit cu pietre în drum spre Stadionul Velodrome, spărgând geamurile

Autocarul lor a fost lovit cu pietre în drum spre Stadionul Velodrome, spărgând geamurile

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce se întâmplă cu cariera lui Messi, după încheierea sezonului din SUA? Va rămâne starul argentinian la Inter Miami sau se va întoarce la Barcelona?

Nici echipa de fotbal Marseille nu pare să fie mai presus. Și aici a avut o schimbarea antrenorului Marcelino cu Gennaro Gattuso. În această formulă, aceștia au acumulat trei înfrângeri și o singură victorie în ultimele meciuri din campionatul intern al Franței.

Pe primul loc în clasament în acest moment este echipa OGC Nice, după ce a obținut victoria cu 1-0 în meciul cu echipa de fotbal Clermont, care s-a desfășurat vineri, pe data de 27 octobrie 2023, iar pe locul 2 este PSG, la doar un punct în urmă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si