„V-ați întrebat vreodată cum reușesc actorii care sunt mai tot timpul plecați în turnee să aibă și căsnicii fericite? Un exemplu vine de la artistul Ion Petrescu, cunoscut publicului drept Axinte de la Vacanța Mare, care ne-a dezvăluit secretul celor peste 20 de ani de relație alături de soția sa. Iată”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Axinte, în culisele vieții de familie

„- Când iți ieși din rol?

- Niciodată și nevasta mea mi-a zis: de 21 de ani tu nu ieși din rolul asta. E un rol frumos și de soț. Nu ne-am certat de 22 de ani niciodată pentru că eu nu prea stau pe acasă și nu avem timp să ne certăm, mă văd mai mult cu șoferul decât cu ea”, a spus actorul.

Ion Petrescu sau Axinte, așa cum îl cunoaște toată lumea, își adoră personajul care l-a făcut celebru. Dacă înainte românii îl recunoșteau după căciula imensă și hainele de scenă, acum, chiar și dacă nu le poartă, oamenii tot Axinte de la Vacanța Mare îl strigă. Nu-l deranjează deoarece umorul face viața frumoasă tuturor.

„Suntem o țară care ne hrănim cu umor, umorul ne ține un popor unit”, a mai spus actorul.

Citește și: VIDEO- Petreceri de vis pentru cupluri în seara de Valentine's Day. Artiștii le-au oferit un program deosebit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Artistul organizează și spectacole, dar îi place să fie și pe scenă la petreceri. Nu există român din țară sau din străinătate care să nu se amuze la parodiile sale muzicale. Însă, dincolo de spectacole, actorul este foarte mândru de familia sa, de soția sa Carmen și de fiul său Eduard.

Artistul are o relației de peste două decenii cu frumoasa lui soție Carmen, o femeie care atrage privirile tuturor.

„- Ești gelos? Ai o soție superbă.

- Se ce să fiu gelos? Nu e nevasta-mea? Dacă se uită bărbații după ea. Eram dacă nu mai era cu mine, încă e cu mine. Secretul acestei căsnicii este să nu prea stați pe acasă fraților, și când vii îi e atât de dor de tine că nu-ți mai zice nimic”, a mai spus Ion Petrescu.

Și uite așa artistul și soția sa, Carmen, au reușit să aibă zeci de fini de cununie și botez.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Avem. Ultimul a fost Alin de la Talisman. Avem 44 de botezuri și 32 de cununii. De câte ori botez sau cunun parcă îmi merge bine”, a adăugat actorul.

După câteva zile petrecute acasă, actorul a plecat să-i distreze pe românii din Diaspora, apoi va sărbători iubirea de Dragobete împreună cu soția sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si