Această aplicație lansată în urmă cu doi ani ar fi trebuit să le ofere turiștilor informații despre obiectivele importante de vizitat, locuri de cazare sau restaurante apreciate din Brașov.

Aplicațiile necunoscute de turiști

Pentru că aproape nimeni nu a auzit de ea, a fost descărcată de numai o mie de ori, iar azi este nefuncțională. Costi este administratorul unui restaurant din Centrul istoric și spera că aplicația îi va promova afacerea.

Citește și: Maternitatea Spitalului „Mavromati” din Botoșani se va moderniza. Anunțul făcut de Consiliul Județean

Pentru mulți turiști internetul rămâne principala sursă de informare atunci când pleacă în vacanță. Oamenii recunosc că o astfel de aplicație i-ar fi scutit de căutări nesfârșite și timp pierdut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Inclusiv autoritățile locale au lansat o platformă care are scopul de a promova obiectivele turistice din tot județul. Aplicația a fost creată cu banii publici, dar din lipsa unei promovări masive, proiectul nu a fost de succes.

Claudiu și Ioana, doi turiști din Timișoara, au venit într-o vizită scurtă la Brașov alături de câțiva prieteni. Deși au mai vizitat orașul de sub Tâmpa, tinerii spun că n-au auzit niciodată de aplicațiile turistice.

Până când aplicațiile vor deveni o sursă importantă de informare, turiștii vor cere recomandări din partea prietenilor sau vor decide unde merg în funcție de recenziile de pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si