Nimic nu pare sa prevesteasca bataia crunta care va incepe in doar cateva secunde. Totul a inceput in momentul in care un barbat a intrat in local si s-a indreptat catre masa la care stau alti patru clienti. Unul dintre ei se indeparteaza la timp. Alti doi barbati intra in sala de jocuri si se duc in fuga catre aceeasi masa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Barbatul care avea datorii isi da seama ce se intampla si incearca sa scape. Este prea tarziu. Agresorul scoate din geaca un cutit si merge direct spre victima, in timp ce tovarasii lui se reped s-o imobilizeze.

Tanarul dator este lovit cu pumnii si cu cutitul, apoi batausii trec la urmatoarea victima. Un tanar care statea pe canapea cade sub ploaia de pumni si picioare a celor trei. In timp ce unii clienti se uita, altii o rup la fuga, inclusiv un tata care si-a adus copilul la pacanele.

Victima a fost taiata la nas si la gat si acum este la spital, in stare stabila. Cei trei agresori au fugit, iar politia ii cauta acum pentru tentativa de omor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si