In Capitala, primarii gandesc la scara mare. De ce sa se chinuie cu borduri de cateva kilograme? Mai nou, se investeste in blocuri uriase care pot fi mutate doar cu ajutorul utilajelor. Poti sa le consideri garduri, banci sau borduri XXL. Fiecare, dupa puterea imaginatiei.

Problema banilor publici imparte imediat alegatorii in mai multe tabere.

In Bucuresti, borduriada e o afacere la scara uriasa.

Gasim borduri colorate sau chiar randuri duble intinse pe kilometri intregi.

In alta parte a orasului descoperim oameni suparati pentru ca trotuarul si bordurile s-au mutat pe spatiul verde. In Capitala nu e greu sa gasim alte probleme care s-ar cere rezolvate, poate, inaintea bordurilor. De exemplu, strazile de pamant.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In acelasi oras, primarul general si edilii de sector se plang de bugetul subrezit.

Citeste si: Ion Iliescu, luna iulie va fi critică! Astrologul Ioan Burculeț, dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a fostului președinte

Citeste si: Un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii care a murit acum 6 luni! Citeşte povestea emoţionantă a lui Andrei Ciobanu!

Citeste si: Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

Gabriela Vranceanu Firea, primarul general al Capitalei: Este un deficit de un milliard de lei pe care trebuie sa-l compensam sub o forma sau alta.

Robert Negoita, primarul sectorului 3: Sumele de care am fost vitregiti in primele 3 luni ale anului vor fi restituire.

Cu bugetul mai mare sau mai mic, un lucru devine evident: investitiile in pavaje si borduri nu par sa se opreasca.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si