A fost panică printre cei peste 50 de călători ai trenului inter regio care circula între Buzău și București. Garnitura în care se aflau s-a lovit frontal de un mărfar, atât de tare, încât unul dintre vagoane s-a făcut acordeon.

Călătorii au trecut prin momente cumplite și povestesc cu groază cum aproape că și-au văzut moartea cu ochii. „Am sărit din bancă și m-am lovit cu partea asta în față și dinții mă dor.

Și m-am rănit aici”, spune unul dintre ei.

Imediat, autoritățile au activat planul roșu de urgență și au fost aduși salvatori din toate orașele din jur.

Numai că vreme s-a pierdut destulă pentru că, inițial, dispecerul de la 112 a trimis echipele de intervenție la o adresă greșită.

Citeste si: VIDEO| Două trenuri CFR s-au ciocnit frontal: Unsprezece oameni au fost răniți. Unul dintre ei va fi adus la Spitalul Floreasca

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Petre Nechita, reporter Știrile Kanal D: 20 de ambulante au fost trimise la locul accidentului.

Echipajele de urgenta au ajuns cu dificultate pe un drum de pamant paralel cu sinele de cale ferata!

În cele din urmă, salvatorii au găsit locul accidentului, iar personalul medical a făcut o evaluare completă a răniților, printre care se află și mecanicii celor două trenuri.

Oamenii răsuflă ușurați și spun că, de data asta, viteza mică a trenurilor din România a salvat vieți: „Daca era viteza mare, eram morti toti, va garantez treaba asta!”.



11 oameni au fost duși la spital, iar pentru unul dintre ei a fost nevoie să fie chemat elicopterul SMURD, care l-a transportat la București.

În sprijinul echipelor prahovene, la faţa locului a fost trimisă şi echipa Unităţii Speciale de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă.

Citeste si: VIDEO| Cu trenurile CFR în Europa. Oferte avantajoase de duminică

Citeste si: VIDEO| Cu trenurile CFR în Europa. Oferte avantajoase de duminică

Potrivit CFR Călători, 10 trenuri vor circula pe rută deviată Brazi-Ploieşti Vest-Ploieşti Sud. Miercuri seară, potrivit tabelei din Gara de Nord, trenurile deja aveau întârzieri de peste 90 de minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si