Forma fetei si trasaturile chipului sunt cele de care este bine sa tinem cont atunci cand ne alegem tunsoarea.
„Ochiul nostru percepe acest echilibru dintre ochi, nas, bărbie și mergem mai departe, apoi gât, urechi și tot corpul pentru că totul să fie într-o perfectă armonie”, spun stiliștii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Hairstylistii ne recomanda sa cerem parerea unui specialist atunci cand vrem sa facem o schimbare in frizura noastra. Aceasta deoarece modul în care părul încadrează chipul poate să scoată în evidență trăsăturile dorite si să le mascheze pe cele mai puțin plăcute.

Părerea specialiștilor, extrem de importantă pentru tunsoarea noastră

„Toată lumea ne întreabă daca recomandăm bretonul. Bretonul recomandăm atunci când vrem să echilibrăm fruntea. Dacă avem o frunte proeminenta sau un pic mai lată clar vă exista un breton. Dacă o doamnă, domnișoară are față ovală poate purta păr scurt la 15 ani dar și la 70 de ani, dacă avem forme un pic mai proeminente și mai masculine, nu vom recomanda deoarece vom masculiniza și mai mult trăsăturile”, spun specialiștii.

Atenție! Nu tot ceea ce vedem în reviste, ni se potrivește și nouă.

O tunsoare trebuie să ajute la echilibrarea fizionomiei iar culoarea potrivita va adaugă mereu un plus de rafinament aspectului final.

„Printr-o culoare deschisa dam volum, printr-o culoare luam din volum. Daca avem o fizionomie destul de rotunda vom merge cu o culoare închisă pe lângă fata, ascuțit, și așa am echilibrat fata. Idealul feței este cel oval”, spun stiliștii.
Pentru domnii care vor să-și schimbe fizionomia feței, forma in care este tunsa barba este decisiva.


„Un bărbat care are o bărbie destul de micuță recomandăm o bărbiță mai lungă că să armonizam mai bine. Schimbă fizionomia foarte, foarte mult, este importantă la fel ca și coafura pentru doamne. În cazul nostru barba, poate avantaja sau deavantaja foarte mult”, spun stiliștii.
Chiar daca barba aduce un plus de masculinitate și, de ce nu, de mister, dacă alegeți să vă lăsati barba domnilor, consultați-vă și cu hairstilul pentru a stabili ce vi se potrivește mai bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si