Anchetatorii și mai ales apropiații se chinuie să reconstituie ultimele ore din viața Laurei Roșca, tânăra cunoscută drept DJ Lalla.

Fata a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia, iar vestea morții ei a căzut ca un trăsnet pentru toți cunoscuții.

Citește și: UPDATE/FOTO/VIDEO- Cine este tânăra găsită decedată pe o plajă din Mamaia? Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”

"Nu știi niciodată ce se află în spatele unui om care afișează o viață perfectă", spun psihologii.

Tânăra chiar părea să afișeze o viață perfectă pe rețelele de socializare- mereu zâmbitoare și parcă tot timpul călătorind în destinații exotice.

"Lui maică-sa i-a zis că merge la mare și maică-sa s-a oferit să meargă cu ea o zi, două să se odihnească. Dar ea n a vrut", spune tatăl Laurei.

Un bărbat din Constanța, audiat în cazul DJ Lalla  

Apropiații spun că s-ar fi împrietenit pe o rețea de socializare cu un bărbat din Constanța la el s-ar fi cazat. Acesta a fost audiat vineri de polițiști.

"Nu este nimic de comentat momentan, vă rog frumos", au fost singurele cuvinte spuse de acesta presei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

dj lalla

S-a aflat cauza morții Laurei Roșca, alias DJ Lalla.

Ultimele ore din viața artistei DJ Lalla  

Joi dimineață, Laura Roșca, alias DJ Lalla, ar fi mers pe plajă pentru a vedea răsăritul. Din acel moment, detaliile sunt extrem de neclare.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care este găsit trupul fetei, dar nu se vede când a intrat tânăra în apă și cel mai probabil asta s a întâmplat în altă zonă.

Sunt vehiculate toate scenariile posibile cu privire la finalul tragic al artistei. 

"Eu cred că doar a fost mult prea curajoasă și a încercat să înoate într-o mare agitată, atâta tot. Cât despre despărțirile de iubiți, ele sunt într-adevăr dureroase, dar gestionabile", a explicat un psiholog la Știrile Kanal D.

Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, reticent după rezultatul autopsiei

Tatăl fetei nu este convins de varianta unui accident. "În urma autopsiei așa s-a constatat, că s a înecat. Eu sunt foarte reticent pentru, că ea înota foarte bine",  a declarat bărbatul.

Și mama fetei a fost audiată vineri de polițiștii din Constanța.

"La nivelul poliției stațiunii Mamaia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii uciderii din culpă. Cercetările vizează stabilirea cauzelor și împrejurărilor decesului", spun polițiștii.  

Semne de întrebare în decesul artistei DJ Lalla

Anchetatorii vor să vadă dacă femeia de 34 de ani ar fi suferit de o depresie.

Ridică mari semne de întrebare faptul că Laura nu purta costum de baie, ci doar lenjerie intimă.

Este posibil să se fi hotărât pe plajă că vrea să facă o baie în mare, însă în acel moment valurile erau foarte puternice.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un alt detaliu care s-ar putea dovedi important în anchetă a intrat recent în atenția anchetatorilor, potrivit Fanatik.ro.

Pe imaginile cu plaja apare la un moment dat un bărbat care a stat timp de 6 minute lângă DJ Lalla. Acesta a văzut că este moartă, dar apoi ar fi plecat fără să anunțe poliția.

De asemenea, cu circa un sfert de oră înainte ca fata să fie găsită tânăra moartă, în imagini se zărește din nou o siluetă.

Ulterior, la ora 9:39 de minute, când deja poliția fusese anunțată, se vede din nou o persoană în imagini care asistă de la distanță la cercetări și după 4 minute se îndepărtează. Acum, poliția încearcă să afle cine este acea persoană.

Cine era DJ Lalla

Tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia este cunoscută ca Dj Lalla. Laura Roșca pe numele său real, avea 34 de ani și era urmărită în mediul online de mii de oameni.

Laura era din Turda, județul Cluj. Ultima sa postare pe Facebook a fost făcută pe 20 septembrie, postare în care Laura părea să fie zâmbitoare. De asemenea, pe contul de Instagram, tânăra fusese activă în urmă cu 18 ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si