„Bună seara! Sunt Claudia Costandiș, iar în această seară vreau să vă arăt câteva locuri cool din Capitală, unde vă puteți delecta cu preparate deosebite și să vă distrați, indiferent că e zi, seară sau noapte. Avem muzică live, dansatoare profesioniste și live cooking. Haideți să vedeți ce tur v-am pregătit!”, a transmis Claudia Costandiș, realizator „Ce faci în weekend”.

Harta petrecerilor din București

Claudia Costandiș: În seara aceasta vreau să vă prezint o locație ce îmbină muzica live, cu vinul de calitate și preparate fine dining. Haideți cu mine să vedeți despre ce este vorba!
Unul dintre lucrurile extrem de apreciate de clienții acestui loc este faptul că mâncarea este preparată live, în fața oamenilor. Într-o bucătărie de tip open space, chefii restaurantului pregătesc bucatele delicioase, de tip fine dining. Și vă mai spun un secret: deși preparatele arată extravagant, prețurile sunt fix opusul. De exemplu, o porție de mușchiuleț de porc în crustă, cu piure de țelină și broccoli costă doar 61 de lei.

Citește și: VIDEO- „Ce faci în weekend”, cu Claudia Costandiș. Călătorie magică pe Valea Avrigului, la Ferma de Cerbi și Castelul de Lut din Valea Zânelor

Claudia Costandiș: Bună, George, bine te-am găsit! Spune-ne puțin, cam care este specificul acestei locații?
George: Păi, mai special decât un decor nonconformist, avem depoul tramvaiului 14 aici, mergem pe această idee până la capăt și am creat un meniu cu 14 preparate, dintre care 3 startere, 8 main course-uri și 3 deserturi.
Claudia Costandiș: Despre preparate ce poți să ne spui?
George: Facem live cooking, ne ducemun pic spre fine dining.
Încercăm să îmbinăm fine dining-ul cu gourmet-ul: adică niște porții mai mari cu gust fine dining, la un preț decent.
Iar pentru ca seara să fie completă, invitații își pot savura mâncarea și băuturile fine pe ritmuri de muzică live. În ziua în care noi am filmat, Florin Ristei a fost cel care a încins atmosfera.
Claudia Costandiș: Când pot veni oamenii să asculte muzică live?
George: În fiecare weekend, vă așteptăm în fiecare vineri și sâmbătă, începând cu orele 19.30, diferite stiluri și genuri muzicale, diferiți artiști.
Claudia Costandiș: De ce ar trebui oamenii să vină aici, în acest restaurant?
George: Ar trebui să ajungă pentru vibe, mâncare, pentru serile de neuitat pe care le creăm!
Un bilet de intrare în zilele cu muzică live variază de la 55 de lei, până la 100 de lei. Programul cu artiștii îl puteți găsi pe site-ul localului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Am ajuns și în zona de nord a Capitalei, lângă parcul Herăstrău.

Vă invit la un cocktail și la o noapte de distracție. Haideți cu mine!

Claudia Costandiș: Bună seara, Georgiana! Bine te-am găsit! Spune-ne puțin despre specificul locației, ce face aceste petreceri speciale?

Georgiana: Locația, designul modern, care este inspirat din natură și rafinamentul locului. Avem în fiecare weekend show de cabaret, animație, acrobați, muzică live, foarte multă diversitate! 
Un alt element ce face această locație una râvnită de petrecăreți este selecția de băuturi fine, preparate de unii dintre cei mai talentați barmani.
Iar pentru cei care vor să servească și o gustare, bucătăria este deschisă până târziu, în noapte.
Am aterizat și pe bulevardul Decebal. Și nu întâmplător am ales acest vin alb, pentru că mi s-a spus că merge perfect cu desertul vedetă al acestui restaurant.
Realizat dintr-un mousse de fistic, ornat cu biscuiți, fructe și fistic mărunțit, bucătarul Florentin Nicola ne-a pregătit unul dintre cele mai gustoase deserturi pe care el le servește în restaurant. Și pentru că până acum v-am arătat unde vă puteți petrece seara și noaptea, pentru ziua de duminică vin cu o sugestie de mic dejun sau brunch, într-o locație cochetă și abia deschisă.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si