Dacă vă întrebați ce mai poartă vedetele anul acesta, vă spunem că tocurile cât mai înalte și ținutele care pun în valoare silueta sunt în topul preferințelor. Iar moda de a asorta încălțămintea cu geanta a dispărut. Iată ce ne-au declarat cele mai cunoscute staruri din showbiz, a transmis Cristina Dorobanțu.

Tocurile înalte, preferatele vedetelor

Zeci de vedete din show-biz au participat de curând la gala unui mare producător de încălțăminte din România.

Show-ul a fost prilejul ideal pentru personalitățile din lumea mondenă să își pună în valoare cele mai frumoase perechi de încălțări.

În general ținutele le construiesc în funcție de încălțăminte pe care vreau să le port, sandale, cizme, stileto, nu contează, tocuri să fie. Dacă se poate minim 12 înălțime, a declarat Raluca Bădulescu.

Pentru acest eveniment, Raluca Bădulescu a ales să poarte o rochie scurtă, mulată, care să îi pună în valoare corpul.

Am considerat că e mai bine o rochie scurtă, cu cristale, făcută de prietenul meu Alexandru Raicu, special pentru mine, a declarat Raluca Bădulescu.

În ceea ce privește regula conform căreia încălțămintea ar trebui asortată cu geanta, diva spune că nu mai este obligatorie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Dacă nu asortăm geanta cu încălțămintea trebuie neapărat să o facem cu ceva din ceea ce purtăm, modelul, culoarea, materialul din care e făcută geanta să se regăsească într-un obiect vestimentar pe care îl purtăm, a declarat Raluca Bădulescu.

Frumoasa prezentatoare Ilinca Vandici a fost gazda evenimentului și a îmbrăcat o rochie lungă, extrem de elegantă.

Am făcut un asorte, perfect cu sandalele pe care le port, care sunt cu accesorii bijuterii, cu pietre care se asortează perfect cu rochia care are detalii cu pietre.

Da, îmi plac seturile foarte tare, dar în același timp îmi place să optez și pentru culori și modele ieșite din comun, a declarat Ilinca Vandici.

Îmbrăcată într-un costum roz aprins, Elena Gheorghe a fost o apariție de senzație. Vedeta a recunoscut că are o slăbiciune pentru pantofii cu toc.

La mine în dresing găsiți foarte multe cu tocuri, mai ales cele înalte 13,14 centimetri, fiind micuță de statură, îmi plac tocurile înalte, a declarat Elena Gheorghe.

Mi-am pus în picioare ceva cu toc foarte înalt pentru că salopeta e foarte lungă și mă lungește și mă subțiază. În general îmi place să asortez pantofii cu partea de jos, adică cu pantalonii, iar geanta poate să fie și o pată de culoare. Cred ca depinde de context, de unde mergi, de cum te îmbraci, a declarat Diana Dumitrescu.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Evenimentul a culminat cu o prezentare de modă semnată Cătălin Botezatu.

Zeci de manechine au purtat cele mai noi modele de încălțăminte realizate pentru sezonul primăvară-vară.

Citește și: VIDEO- Ea este femeie care își trăiește viața într-o singură culoare: verde! Cum arată Green Lady, Elizabeth Sweetheart?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si