„După lungi discuții în coaliție, liberalii fac un pas în spate și acceptă ca alegerile prezidențiale să aibă loc în luna septembrie. Acum că luna a fost stabilită, liderilor celor două partide nu le mai rămâne decât să stabilească și ziua în care îi vor chema la vot pe români”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO Prietena lui Vlad Pascu rupe tăcerea! Rebecca, dezvăluiri în fața magistraților: „Sunt un copil foarte cuminte”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Sunt două variante luate în calcul în acest moment: primul tur al alegerilor prezidențiale să fie organizat fie pe 15 septembrie, fie pe 29 septembrie, cel puțin acestea sunt datele între care oscilează cele două partide aflate la guvernare, PSD și PNL. Vedem că liberalii au făcut un pas în spate și au lăsat lucrurile să meargă în funcție de planul social democraților. La ședința coaliției de seara trecută liberalii au spus clar că vor ca alegerile prezidențiale să fie organizate în luna decembrie, în timp ce colegii lor de coaliție au spus că alegerile prezidențiale trebuie să fie organizate în luna septembrie însă, potrivit surselor noastre, social democrații vor ca primul tur al alegerilor să fie organizat pe data de 29 septembrie în timp ce cel de-al doilea tur să fie pe 13 octombrie.

La cum au decurs lucrurile până acum în coaliție, am putea să vedem că asta este și varianta finală, însă o decizie va fi anunțată săptămâna viitoare”, a transmis Diana Buzea.

Citește și: VIDEO Momentul tragic al ultimului sărut dintre doi îndrăgostiți, la Marea Neagră. Tânăra a fost trasă de valuri în larg


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si