„La 61 de ani, Demi Moore a șocat cu ultima sa apariție. Deși anul trecut a devenit bunică, cea mai bine plătită actriță de la Hollywood a început să arate mai bine ca în tinerețe. Priviți”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Demi Moore, apariție de senzație

La 61 de ani, Demi Moore arată așa, mai exact, ca la 30 de ani.


Prezentă la premiera producției „Feud”, în care joacă alături de Calista Flockhart și Naomi Watts, Demi a reușit să-și eclipseze colegele de platou.
Într-o spectaculoasă rochie Balmain, lebăda neagră a surprins nu doar cu ținuta care i-a pus formele în evidență, ci, mai ales, cu un chip lipsit de orice urmă de îmbătrânire.

Citește și: VIDEO- Vedeta din „Gossip Girl” se însoară. Și-a cerut iubita de soție într-un cadru inedit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Este cunoscut faptul că cea mai bine plătită actriță de la Hollywood a avut mereu grijă de silueta și de tenul său.


Însă, chiar și așa, timpul nu iartă pe nimeni, iar în ultimii ani se observă că Demi nu mai este la prima tinerețe.
Asta până în 2020, când artista a defilat pentru o celebră casă de modă cu o înfățișare pe care fanii au descris-o ca fiind cel puțin bizară. Cu țesutul adipos eliminat din obraj și mai multe intervenții menite să o întinerească, Moore părea că ar fi apelat atunci la un estetician de mâna a doua.

Ei bine, 3 ani mai târziu, Demi a dat lovitura și a găsit leacul tinereții fără bătrânețe.
Sau cel puțin asta și-au zis cei prezenți la premiera „Feud”, film în care o interpretează pe Ann Woodward, un personaj controversat în New York-ul anilor 60.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: