GIANINA CORONDAN, ACTRIȚĂ: E mai important in ce farfurie mancam ca sa se asoreteze cu tinuta. O salatica cu peste, quinoa.

O atentie deosebita in ceea ce priveste silueta o are si Monica Barladeanu. Actrita, mai ales, la evenimente prefera sa socializeze si sa faca poze decat sa guste din preparatele tentante de pe platouri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mereu atenta la cantar, artista Maria Radu, are totusi o slabiciune: cand vede dulciuri in fata ochiurilor, uita de toate regulile.

Citeste si: Florin Chilian a slăbit 13 kg în 15 zile. Dieta lui i-a speriat pe medici

Chiar daca au in fata meniuri savuroase vedetele autohtone cauta sa stea departe de bombele calorice. Si cum este vara, unele aleg diete drastice, dar cu rezultate rapide.

MARIA ANDREI, STILIST VESTIMENTAR: Vara asta trebuie sa stau doar pe apa plata cu lamaie. E o cura cu o apa sanatoasa, care face bine la silueta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si