"La nici un an de la divorț, Dinu Maxer nu respinge total ideea unei noi căsnicii! De câteva luni, artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alaturi de o tânără profesoară de dans și se bucură din plin de momentele frumoase petrecute împreună. Iar cei doi împart nu doar sentimentele, ci și proiectele artistice", a transmis Cristina Dorobanțu.

Dinu Maxer, o relație fericită la un an de la divorț

Dinu Maxer se poate considera norocos în dragoste. Iubita lui, Magdalena, pare să fie exact ce și-a dorit artistul, iar relația lor, deși este încă la început, evulează foarte frumos. Cei doi se înțeleg de minune, iar cântărețul recunoaște că, deși nu este o prioritate, nici nu respinge ideea unei noi căsnicii.

Magdalena, în vârstă de 37 de ani, nu a mai fost căsătorită niciodată și recunoaște că i-ar plăcea să poarte rochia de mireasă.

"Nu m-am gândit până la acest moment. Normal că mă vad... dar nu m-am gândit la vreun an anume sau la o perioadă, pur și simplu, lăsăm să vedem cum ne surprinde viața", a spus Magdalena.

Romantică din fire, tânăra își dorește să marcheze Ziua Îndrăgostiților și i-a pregătit iubitului ei o surpriză. De altfel, romantismul și-a făcut simțită prezența în relația lor, încă din primele momente.

"De luna iubirii mi-a pregătit o surpriză, mi-a zis vezi că pe 14 nu faci nimic și nu vrea să-mi spună ce e, iar mie nu-mi plac surprizele. Prima noastră escapadă care s-a dovedit a fi foarte romantică, a fost în iunie anul trecut în Dubai, atunci când am plecat prieteni și ne-am întors iubiți", a declarat Dinu Maxer.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024- wowbiz.ro

Apropierea lor sentimentală a dus și la una profesionala: cuplul a scos deja un videoclip și a inceput filmările pe Coasta de Azur pentru o noua piesă, pe care Dinu o va lansa pe piață în curând.

"Am filmat niște cadre într-un palat sau castelion, ceva mai micuț și faptul că am făcut acolo o excursie culinară, prietenul meu de care îți spuneam este chef, are și o tavernă și se mândrește cu 5 stele pe Google", a declarat Dinu Maxer.

"Filmăm, adică vrem să filmăm curând, sper, săptămâna viitoare la primul vals al mirilor creat de Dinu și de mine un pic, pentru că îmi place să stau lângă el și îmi place să-l văd cum cântă la pian", a declarat Magdalena.

Dinu și Magdalena au planuri mari pentru anul ce tocmai a început.

"Din punct de vedere personal, să evolueze relația noastră fiindcă avem un fundal foarte bazat, solid", a declarat Dinu Maxer.

Citeste si: Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când se va revedea cu iubitul său: „Să învăț să îi fac ceva de mâncare. Să îi fac curat, să mergem la sală.”- kfetele.ro

Citeste si: Un an și o lună de când Dana Roba a fost căsăpită cu ciocanul în cap de Daniel Balaciu. Mesajul transmis recent de make-up artistă: "Eram în pământ, putrezită deja"- radioimpuls.ro

"O să călătorim, o să avem proiecte frumoase, o să desfășuram foarte multe activități atât noi doi, cât și cu copiii lui și o să fie foarte frumos", a declarat Magdalena.

Citește și: VIDEO- Ianna Novac, artistă, mamă și soție. Care este secretul acesteia de a fi mereu în formă?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si