Frumoasa Doinița Oancea a descoperit secretul femeilor de succes.

„Niciodata pentru cineva, tot timpul pentru mine, asa am fost de cand ma stiu. Cred ca este foarte important ca orice om, nu conteaza ca e femeie sau barbat, sa se simta bine in pielea lui/ ei ca sa transmita o stare buna”, crede vedeta.

Doinița Oancea, dezvăluiri despre cariera de invidiat

„Cred ca este vorba doar despre personalitate, dorinta de a razbate, de a fi independent, de a nu depide niciodata de nimeni, de a fi pe picioarele tale. de a putea sa ii sustii tu si sa ii ajuti pe altii”, spune artista

Doinita Oancea ne-a vorbit si despre iubitul ei, care este pictor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Cu dragostea stau la fel ca de cativa ani incoace, bine adica. N-am niciun plan maret, cand o sa am va anunt”, spune ea.

Vedeta are o revista online iar de curand si-a deschis propria scoala de actorie.

Doinița Oancea, dietă echilibrată

La cei 38 de ani, actrita incearca sa aiba o dieta echilibrata, chiar daca nu reuseste intotdeauna.

„Incerc sa mananc sanatos, cand imi iese, ca uite in ultima vreme iar nu mi-a mai iesit, am mancat toate prostiile din lume. E foarte importanta alimentatia. Importanta ar fi si miscarea si pot sa le spun telespectatorilor vostri ca recent, am trecut printr-o situatie din cauza posturii in care stau, am niste dureri suboccipitale foarte puternice de care trebuie sa ma ocup acum pentru ca nu am mai facut miscare”, spune artista.

Pana atunci insa, bruneta se pregateste de vara. Asa a decis sa inceapa un tratament corporal inovativ care aduce fermitate si tonifica pielea.

Pretul unui pachet de 6 sedinte pentru o zona corporala estede 2.500 lei.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si