Intr -un suflet au venit pompierii in Piata Unirii din orasul de pe Bega dupa ce un apel la 112 a anuntat ca cineva a abandonat un rucsac.

La fata locului a fost chemat un echipaj antitero de la IPJ Timis, dar si pompieri si o ambulanta SMURD, precum si un caine special dresat sa ia urma explozibililor.

Echipamente speciale pentru un rucsac suspect în oraș

Un genist a imbracat echipamentul de protectie si s-a apropiat cu prudenta de rucsacul lasat pe strada.

„Ne-au spus sa pastram distanta ca este un atentat... un ghiozdan suspect chiar aici”, spun oamenii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La o asemenea desfasurare de forte, timisorenii din piata au crezut ca esteun exercitiu.

„Am crezut ca tot asa e un exercitiu, mai tarziu am vazut ca era un ghiozdan albastru. Daca se dovedea ca era ceva in el sigur incepeam sa ma panichez”, spune un trecător.

Rucsacul suspect a pus pe jar tot orașul

Cupa cateva minute de suspans, echipajele de interventie aveau sa stabileasca faptul ca nu exista vreun indiciu de pericol.

„Am vazut ca au luat un ghiozdan gol. Am stat putin asa pe ganduri daca sa plec. Dar ma bucur ca e totul ok”, spune un martor.

„Chiar si dupa ce s au asigurat ca nu mai exista niciun pericol aici, politistii si jandarmii au ramas pentru a suptaveghea zona”, relatează corespondentul Kanal D la Timișoara.

In interiorul gentii se gaseau masti de protectie si cel mai probabil cineva uitase rucsacul acolo din neatentie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si