„A fost explozie de culoare și energie weekendul acesta în Băile Felix. Sute de pasionați de Zumba s-au strâns în stațiunea din vestul țării pentru a învăța cele mai eficiente mișcări care te fac să ai un tonus perfect și un corp de invidiat”, a transmis Simona Pătruleasa.

Explozie de culoare la Zumba

Gabriela Andici este din Baia Mare. De patru ani, a devenit instructor de Zumba în orașul din Maramureș.

Totul a început dintr-o joacă și s-a transformat în timp într-o pasiune profitabilă. Când a împlinit 40 de ani și-a făcut singură cadou un curs de Zumba. I-a plăcut atât de mult încă a decis să continue, iar acum are numeroase cursante pe care le învață cum să trăiască sănătos și sa scape de kilogramele în plus.

Citește și: VIDEO- Hora Unirii, în costum de baie, în stațiunea Băile Felix

În schimb, Marinela Porav este din Petroșani. S-a apucat de Zumba în urma cu 11 ani. Merge la antrenament de 3 ori pe săptămână și spune că efectele sunt de-a dreptul incredibile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Alături de cele două doamne, alți peste 200 de practicanți de Zumba din toată țara si-au dat întâlnire în acest weekend în Băile Felix. De la tinere care abia au terminat liceul și până la doamne, trecute cu mult de prima tinerețe, dar care încearcă să se mențină în formă. Au dansat timp de mai multe ore, au socializat și au schimbat păreri despre sportul pe care îl adoră.

La sesiunile practice de Zumba, susținute de coregrafi celebri din Barcelona sau Amsterdam, au fost prezenți și unii cei mai cunoscuți instructori din țară, care mereu încearcă să țină pasul cu tendințele din domeniu.

La jumătatea lunii mai, în Baia Mare va avea loc cel mai eveniment Zumba din România, la care vor participa sute de sportivi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si