- Vă pare rău? Ați văzut că ați lăsat-o acolo intr-o baltă de sânge
- Nu era nicio baltă de sânge, spune agresoarea senină.
Cu capul plecat și vizibil deranjată de prezența jurnaliștilor, agresoarea a fost escortată de oamenii legii la sediul poliției pentru a fi audiată. Vreme aproape trei zile, până a fost depusă plângere impotriva ei, femeia și-a pus bine la punct povestea.

A fost arestată! Femeia care a lovit-o pe designerul Cristina Joia, după gratii

În fața camerelor, dar și a procurorilor, a vrut să pozeze în victimă și a susținut că intreg scandalul a fost pornit, de fapt, din cauza Cristinei Joia. În primă fază, le-a spus anchetatorilor că designerul i-ar fi rupt ștergătorul mașinii și i-a adus mai multe injurii, așa că a intrat in magazin după ea și a lovit-o cu sălbăticie.
Designerul s-a prăbușit într-o baltă de sânge, iar agresoarea s-a făcut imediat nevăzută. Paznicii magazinului nu au avut timp să reacționeze pentru că erau in pauza, însă camerele de supraveghere au surprins intreg momentul.

Femeia care a bătut designerul nu arată niciun fel de remușcare

După ce au analizat imaginile, procurorii au decis să îi deschidă un dosar penal bătăușei pentru loviri și alte violențe.


„Vă pare rău pentru ce ați făcut? Ați fost reținută?”, sunt întrebări rămase fără răspuns.
Peste noapte, in spatele gratiilor, femeia s-a răzgândit, iar astăzi in fața procurorilor, a recunoscut că designerul doar i-a ridicat ștergătorul mașinii.
„Cum vă gândiți acum la toată povestea asta? Aveți vreun regret? Doar pentru că faptul că v-a rupt ștergătorul ați lovit-o? Doar pentru ștergătoare? Vă pare rău pentru ce ați făcut?”, de fiecare dată, întrebările reporterilor au rămas fără răspuns din partea agresoarei.

Dacă va fi găsită vinovată, bătăuşa riscă să rămână până la 5 ani în spatele gratiilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si