Un atac armat a avut loc la o biserică catolică din Londra. În aceste momente, o fetiță de doar 7 ani se află în stare critică, iar alte cinci persoane au fost rănite în urma atacului care a avut loc sâmbătă.

Citește și: Atac armat la Paris: cinci oameni răniți, printre care și un polițist

Cu puțin timp înainte de atacul armat, mai multe persoane asistau la o slujbă religioasă dedicat unei mame și fiice sale, decedate în luna noiembrie.

Potrivit preotului paroh Jeremy Trood, slujba a avut loc în memoria Sarei Sanchez și a mamei sale, care au murit la o lună distanță una de cealaltă. Fata a murit de leucemie și mama sa din cauza unei tromboze. 

Ce s-a întâmplat la biserica catolică

Deodată, haosul s-a instalat, iar atunci când s-au auzit împușcături, lumea a început să fugă și să țipe.

Se pare că împușcăturile au avut loc dintr-o mașină aflată în mișcare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un chirurg a reușit să îndepărteze o grenadă care putea exploda, din corpul unui soldat ucrainean

„Conform primelor investigaţii, împuşcăturile au fost trase dintr-un vehicul în mişcare, care apoi s-a îndepărtat de la faţa locului”,  a informat într-un comunicat Poliţia Metropolitană din Londra, care a lansat un apel martorilor pentru a furniza informaţii, relatează Agerpres.

„Am auzit această bubuitură puternică şi m-am gândit că nu este ceva normal, iar în clipa următoare toată lumea ţipa”,  a

declarat un vecin agenţiei de presă PA.

Citește și: Vladimir Putin face o mutare-surpriză în războiul din Ucraina

Un martor a declarat pentru site-ul de ştiri MyLondon că împuşcăturile au fost trase în timp ce persoanele îndoliate, care asistaseră la slujbă, priveau eliberarea unor porumbei.

Citește și: Cinci morți și zeci de răniți, după ce un șofer a intrat cu mașina într-o mulțime de oameni

O fetiță de 7 ani a fost grav rănită, iar în aceste momente se află la spital, în stare critică.

Din celelalte cinci persoane rănite, patru au rămas în continuare la spital, dar viața lor nu este în pericol, în timp ce o altă fată de 12 ani a fost externată, potrivit  Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si